Facebook Login

Aanbevolen bookmakers

Een overzicht met meest gewaardeerde online bookmakers

Lees onze reviews over deze bookmakers of bezoek direct de website van de bookmaker voor het plaatsen van jou online weddenschap.

Bwin

BwinBwin is een online bookmaker opgericht in 1998 en online actief sinds 2006. Sindsdien is Bwin uitgegroeid tot één van de grotere internationale online wedkantoren. Bwin heeft een brede selectie van sportweddenschappen.


Bezoek de website van Bwin
Lees hier een review over Bwin

Bwin heeft een welkomstbonus tot max. €50.

Betsafe

BetsafeBetsafe is een Scandinavisch bookmakerskantoor opgericht in 2006 en sinds 2011 overgenomen door het Zweedse Betsson AB. Het is één van de grotere online bookmakers met meer dan 450.000 klanten in meer dan 100 verschillende landen.


Bezoek de website van Betsafe
Lees hier een review over Betsafe

Betsafe heeft een 100% bonus tot max. €30.

BetFirst

BetFirstBetfirst is dé nieuwe online bookmaker voor België. Betfirst is in het bezit van een Belgische kanspelvergunning en voldoet aan de regels van de Belgische overheid met betrekking tot online wedden. Voor Belgische spelers is deze bookmaker de uitgelezen kans om online een weddenschap te plaatsen.

Bezoek de website van BetFirst
Lees hier een review over BetFirst

BetFirst heeft voor nieuwe spelers een geld terug bonus van €60.

NordicBet

NordicBetNordicBet is sinds 2002 één van de grotere online gaming bedrijven in Scandinavië. NordicBet heeft een licentie in Malta (EU). Met meer dan 10.000 sportweddenschappen per dag en ruim 2.000 wedstrijden en evenementen per maand een prima bookmaker.


Bezoek de website van NordicBet
Lees hier een review over NordicBet

NordicBet heeft een €10 gratis weddenschap voor nieuwe klanten.

Tipbet

TipbetTipbet bestaat al sinds 1995 maar is pas sinds een paar jaren online actief. Voor de online weddenschappen heeft Tipbet een licentie in Malta (EU). Tipbet heeft een ruim aanbod van weddenschappen waarbij de focus ligt op live wedden (In-play).


Bezoek de website van Tipbet
Lees hier een review over Tipbet

Tipbet heeft een 100% oplopende bonus tot maximaal €150.


Tipbet
Bwin
NetBet