Facebook Login

Aanbevolen bookmakers

Een overzicht met meest gewaardeerde online bookmakers

Lees onze reviews over deze bookmakers of bezoek direct de website van de bookmaker voor het plaatsen van jou online weddenschap.

Bwin

BwinBwin is een online bookmaker opgericht in 1998 en online actief sinds 2006. Sindsdien is Bwin uitgegroeid tot één van de grotere internationale online wedkantoren. Bwin heeft een brede selectie van sportweddenschappen.


Bezoek de website van Bwin
Lees hier een review over Bwin

Bwin heeft een welkomstbonus tot max. €50.

Betsafe

BetsafeBetsafe is een Scandinavisch bookmakerskantoor opgericht in 2006 en sinds 2011 overgenomen door het Zweedse Betsson AB. Het is één van de grotere online bookmakers met meer dan 450.000 klanten in meer dan 100 verschillende landen.


Bezoek de website van Betsafe
Lees hier een review over Betsafe

Betsafe heeft een 100% bonus tot max. €30.

BetFirst

BetFirstBetfirst is dé nieuwe online bookmaker voor België. Betfirst is in het bezit van een Belgische kanspelvergunning en voldoet aan de regels van de Belgische overheid met betrekking tot online wedden. Voor Belgische spelers is deze bookmaker de uitgelezen kans om online een weddenschap te plaatsen.

Bezoek de website van BetFirst
Lees hier een review over BetFirst

BetFirst heeft voor nieuwe spelers een geld terug bonus van €60.

MyBet

MybetMyBet.com is sinds 2003 één van de grotere online gaming bedrijven binnen Europa. MyBet.com heeft een licentie in Malta (EU). Met meer dan 10.000 sportweddenschappen per dag en ruim 2.000 wedstrijden en evenementen per maand een prima bookmaker.


Bezoek de website van Mybet
Lees hier een review over Mybet

Mybet heeft een 100% oplopende bonus tot maximaal €200.

Unibet

UnibetUnibet is actief in meer dan 100 landen met wereldwijd ruim 7,2 miljoen klanten. Opgericht in 1997 als Zweeds wedkantoor behoort Unibet inmiddels tot één van de populairste bookmakers in Europa.


Bezoek de website van Unibet
Belgische websiteBelgische bezoekers klik hier om de website van Unibet.be te bezoeken
Lees hier een review over Unibet

Unibet heeft een bonus €50 voor nieuwe spelers.


Tipbet
Bwin
NetBet