Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Aanbevolen Bookmakers

Een overzicht van de meest gewaardeerde online bookmakers

Lees onze reviews over deze bookmakers of bezoek direct de website van de bookmaker voor het plaatsen van jouw online weddenschap.

Bet3000

Bet3000Bet3000 is een Duitse online bookmaker met meer dan 40 jaar ervaring in sportweddenschappen. Bet3000 is in Duitsland uitgegroeid tot één van de grotere online wedkantoren. Bet3000 heeft een brede selectie van sportweddenschappen.


Bezoek de website van Bet3000
Lees hier een review over Bet3000

Bet3000 heeft een welkomstbonus tot max. €150.

BetFirst

BetFirstBetfirst is dé nieuwe online bookmaker voor België. Betfirst is in het bezit van een Belgische kanspelvergunning en voldoet aan de regels van de Belgische overheid met betrekking tot online wedden. Voor Belgische spelers is deze bookmaker de uitgelezen kans om online een weddenschap te plaatsen.

Bezoek de website van BetFirst
Lees hier een review over BetFirst

BetFirst heeft voor nieuwe spelers een geld terug bonus van €60.

Tipbet

TipbetTipbet bestaat al sinds 1995 maar is pas sinds een paar jaren online actief. Voor de online weddenschappen heeft Tipbet een licentie in Malta (EU). Tipbet heeft een ruim aanbod van weddenschappen waarbij de focus ligt op live wedden (In-play).


Bezoek de website van Tipbet
Lees hier een review over Tipbet

Tipbet heeft een 100% oplopende bonus tot maximaal €150.

Volt Sports

Volt SportsVolt Sports is een nieuwe online bookmaker, welke in 2018 werd gelanceerd. Een nieuwe speler op de markt van online weddenschappen met een zeer breed scala aan inzetmogelijkheden.


Bezoek de website van Volt Sports
Lees hier een review over Volt Sports

Volt Sports heeft een Free Bet welkomstbonus tot max. €10.


Tipbet
Volt Sports