Alternatief voor Unibet of Bwin

Op zoek naar een alternatief voor Unibet of Bwin? Dan raden wij Bet365 aan. Deze Britse online bookmaker is al sinds 2000 actief en sinds 2021 ook legaal voor Nederlandse spelers. De odds zijn er altijd prima (beter dan de Toto) en het aanbod van weddenschappen is zeer groot. Niet voor niets is Bet365 één van de meest populaire bookmakers.
 • Logo Betcity
 • Betcity.nl is een nieuwe Nederlandse bookmaker welke hard op weg is om de grootste bookmaker in Nederland te worden.
 • Lees onze review over Betcity
 • Logo Circus
 • Circus is al vele jaren een begrip in België en sinds 2022 ook in Nederland beschikbaar voor Nederlandse spelers.
 • Lees onze review over Circus

Unibet account gesloten

Nu je niet meer bij Unibet of Bwin kunt spelen omdat je account geblokkeerd is, heb je alleen nog maar de keuze uit legale online aanbieders. Dit zijn bookmakers welke per 1 oktober 2021 een vergunning hebben gekregen van de Kansspelautoriteit (Ksa).

Vanwege de nieuwe wet Kansspelen of Afstand is het voor aanbieders van online kansspelen verboden om zich te richten op Nederlandse spelers als zij niet over een vergunning van de Ksa beschikken. Op dit moment hebben Unibet en Bwin nog geen Ksa-vergunning en mogen zij zich dus niet meer richten op de Nederlandse markt.

De verwachting is dat hier in de loop van 2022 verandering in komt en dat ook deze online bookmakers een vergunning zullen krijgen voor het aanbieden van online kansspelen aan Nederlandse spelers. Tot die tijd raden we je aan om een keuze te maken uit de onderstaande legale aanbieders.

 • Waarom is Unibet gesloten?

  Unibet beschikt momenteel niet over een legale Nederlandse kansspelvergunning. De KSA heeft besloten om Unibet te sluiten totdat ook zij over een vergunning beschikken.

  Gelukkig zijn er goede alternatieven. Bekijk de door ons aanbevolen legale bookmakers

 • Waarom is Bwin gesloten?

  Bwin heeft momenteel geen vergunning voor de Nederlandse markt voor het aanbieden van online kansspelen. Op last van de kansspelautoriteit (KSA) heeft Bwin de deuren voor Nederlandse gokkers moeten sluiten.

  Gelukkig zijn er goede alternatieven. Bekijk de door ons aanbevolen legale bookmakers

 • Waarom is Betsson gesloten?

  Bookmaker Betsson heeft geen legale Nederlandse kansspelvergunning. Betsson zit momenteel in het strafbankje van de KSA en zal moeten wachten tot medio 2022 voordat ook zij hun diensten kunnen aanbieden aan Nederlandse spelers.

  Gelukkig zijn er goede alternatieven. Bekijk de door ons aanbevolen legale bookmakers

 • Waarom is Pokerstars gesloten?

  Het bedrijf achter Pokerstars, Flutter, heeft nogt geen legale Nederlandse kansspelvergunning. Daarnaast zit Pokerstars zit momenteel ook nog eens in het strafbankje van de KSA. Dat betekent dat men zal moeten wachten met het aanvragen van een vergunning van de Kansspelautoriteit.

  Gelukkig zijn er goede alternatieven. Bekijk de door ons aanbevolen legale bookmakers

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares