Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Bookmaker Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over online bookmakers in het binnen- en buitenland. We geven een overzicht van de meest interessante nieuwsberichten uit de wereld van het online wedden.
SBTech LogoHet bedrijf SBTech is naar verluidt het doelwit geweest van hackers. Dit heeft geleid tot een gedwongen uitval bij de klanten van de aanbieder van technologie voor online sportweddenschappen.

Begin april werd op diverse forums druk gespeculeerd over wat er gaande was bij een aantal bookmakers, waaronder 10Bet, Bethard, Bet90 en NetBet, die allemaal de boodschap Under maintenance op hun homepage hadden staan.

Lees meer...

William HillScientific Games heeft de overeenkomst met William Hill om de bookmaker te blijven voorzien van sportweddenschappen en igaming-oplossingen met vier jaar verlengd. Onder de deal zal William Hill de Scientific Games OpenSports suitegebruiken voor het aanbod van sportweddenschappen.

Lees meer...

William HillHet in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijf voor sportweddenschappen William Hill heeft ingestemd met de aankoop van de sportsbook activiteiten van CG Technology uit Las Vegas.

Lees meer...

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst