Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Bookmaker Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over online bookmakers in het binnen- en buitenland. We geven een overzicht van de meest interessante nieuwsberichten uit de wereld van het online wedden.
William HillScientific Games heeft de overeenkomst met William Hill om de bookmaker te blijven voorzien van sportweddenschappen en igaming-oplossingen met vier jaar verlengd. Onder de deal zal William Hill de Scientific Games OpenSports suitegebruiken voor het aanbod van sportweddenschappen.

Lees meer...

William HillHet in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijf voor sportweddenschappen William Hill heeft ingestemd met de aankoop van de sportsbook activiteiten van CG Technology uit Las Vegas.

Lees meer...

PSVPSV sorteert vast voor op de nieuwe Wet kansspelen op afstand. De Eindhovense club heeft zijn seizoenkaarthouders gevraagd wat zij vinden van het wedden op voetbalwedstrijden. Daarmee legt PSV een fundament voor het seizoen 2021/2022, het eerste seizoen waarin het mogelijk is voor gokbedrijven met een licentie legaal weddenschappen aan te bieden aan Nederlandse klanten.

Lees meer...

Tipbet
NEO.bet
Bet777
BetFirst