Voorbeschouwing FC Porto – Liverpool (17-04-2019)

FC Porto – Liverpool

FC Porto was toch, samen met Ajax, een beetje de verrassing in deze fase van de Champions League. De Portugezen zijn bezig aan een sterk seizoen, maar passen momenteel niet echt in het rijtje dat de andere grote deelnemers vormen. Trainer Sergio Conceicao doet het dus uitstekend, maar weet ook welke opdracht hij zijn ploeg mee moet geven in de wedstrijd tegen Liverpool. In Engeland nam Porto het vorige week op tegen datzelfde Liverpool en verloor het met 2-0.

Daardoor is Liverpool de enige deelnemer aan de kwartfinale van de Champions League die twee keer wist te scoren. En dat is een goede prestatie van het elftal waarin Wijnaldum een belangrijke schakel is. Diezelfde Wijnaldum overigens liet weten dat het elftal is voorbereid op wat komen gaat in Porto. Want dat het daar kan spoken is zeker. Gelukkig zijn de sterren van Liverpool wel wat gewend.

Vorig seizoen schakelde Liverpool Porto uit door in totaal met 5-0 te winnen over twee wedstrijden. Het moet wel vreemd lopen als de Engelsen de komende wedstrijd tegen Porto niet winnen.

Wij noteren: 0-2.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares