Voorbeschouwing Juventus – Ajax (16-04-2019)

Juventus – Ajax

Juventus, de huidigde nummer 1 van de Seria A met een absoluut sterrenensemble, verloor zaterdag toch enigszins verrassend van SPAL. Nu zal men zich in Turijn niet meteen druk maken. De Oude Dame staat nog altijd fier bovenaan en is al verzekerd van deelname aan de Champions League in de volgende jaargang. Maar het wil meer. Het wil ook dit jaar de eindstrijd bereiken in het bal der miljoenen.

Maar dan zal het wel eerst moeten afrekenen met het jonge Ajax van Erik ten Hag. Dat Ajax won afgelopen weekend zonder problemen van Excelsior met 6-2 en had zo een goede generale. Tevens deden de Amsterdammers goede zaken in de strijd om het kampioenschap van de Nederlandse eredivisie.

Tijdens de wedstrijd in Amsterdam kwam Juventus op slag van rust op voorsprong. Het leek een dreun van jewelste voor thuisploeg Ajax. Maar de Nederlandse voetballers reageerden op de enige manier die er toe doet in zo’n situatie. Direct na rust maakte Ajax de gelijkmaker. En misschien had er wel meer in gezeten. Met deze tussenstand van 1-1 is Juventus bij een 0-0 gelijkspel in eigen huis door naar de halve finale, dus Ajax zal op zijn minst een doelpunt moeten maken in Turijn.

Wij denken dat dat kan en gokken op een nieuwe stunt: 0-1.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares