Voorbeschouwing Liverpool – FC Porto (09-04-2019)

Liverpool – FC Porto

Liverpool schakelde in de vorige ronde knap Bayern Munchen uit. Iedereen kan iets zeggen over het feit dat de Duitsers niet meer zo sterk zijn als vroeger, maar feit is wel dat Liverpool een hele grote ploeg aan het worden is. Niet voor niets stond het vorig jaar in de Champions League Finale tegen Real Madrid. Daar kwam het overigens nog wel tekort, maar feit is dat er aan de Mersey een club wordt opgebouwd die er toe doet. De meest populaire speler is overigens de Nederlandse verdediger Virgil van Dijk die in Liverpool uit lijkt te groeien tot een mythe.

FC Porto had extra tijd nodig om ter faveure van AS Roma in de kwartfinale van de Champions League te komen. Een doelpunt van Alex Telles in de 117e minuut zorgde voor de 4-3 over twee wedstrijden en een ticket naar de volgende ronde. Maar of Porto ook kan winnen? Laten we het er op houden dat FC Porto de underdog is in deze strijd.

Normaliter zal Liverpool in eigen huis geen problemen hebben met FC Porto. De Portugezen van Sergio Conceicao hebben een goed elftal, maar Liverpool heeft spelers van wereldklasse.

Wij denken dat Liverpool wint met 2-0.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares