Voorbeschouwing Manchester City – Tottenham Hotspur (17-04-2019)

Manchester City – Tottenham Hotspur

Manchester City heeft het stokje van Manchester United overgenomen als het gaat om de vraag wie de beste club van de stad is. De ploeg van Pep Guardiola is koploper in de Premier League, maar wordt op de hielen gezeten door Liverpool. Afgelopen weekend won City van Crystal Palace met 1-3. Winnen deed het niet in Londen toen er in het kader van de Champions League werd gespeeld tegen Tottenham Hotspur. 1-0 werd het in het gloednieuwe stadion van the Spurs.

En daar zijn ze in Londen trots op. Niet alleen op de overwinning, maar dus ook op dat nieuwe stadion dat van de buitenkant een bijzonder ontwerp heeft. Tegenstanders hebben het smalend over een WC-bril maar ook zij zullen moeten toegeven dat het een indrukwekkend geheel is bij binnenkomst. Tottenham Hotspur is overigens ook de enige Europese club met een eigen bierbrouwerij in het stadion.

Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig: je wint er geen prijzen mee. En juist aan prijzen is behoefte bij de Spurs want het is nu wel tijd om mee te gaan doen om het zilverwerk. Dan moet er dus eerst langs Manchester City gegaan worden.

Wij denken dat de Spurs het gaan redden door gelijk te spelen: 1-1.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares