Voorbeschouwing Ajax – PAOK (13-08-2019)

Ajax – PAOK

Ajax had nóg een verrassing in petto voor de fans. Want was het na David Neres niet topspeler Ziyech die bekend maakte zijn contract te verlengen en in Amsterdam te blijven?

Wat een weelde voor de hoofdstedelijke voetbalfans, dus nu alleen nog vrezen voor het vertrek van Donny van de Beek. Maar inmiddels rijst de vraag of een vertrek voor de middenvelder nog wel aan de orde is. Het talent is uitgegroeid tot één van de steunpilaren van Ajax, maar wel gebaat bij veel speelminuten. In Amsterdam krijgt hij die. Of dat bij een grootmacht als Real Madrid ook het geval is, kun je je afvragen. Het zou ons niet verbazen als de blonde voetbalmagiër ook komend seizoen bij Ajax speelt.

In Griekenland leek er aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht voor Ajax. Het was de bovenliggende partij en kwam op voorsprong. Toch was de eindstand 2-2. Maar laten we eerlijk zijn: dit Ajax mag in de eigen Johan Cruijff Arena toch geen enkel probleem hebben met PAOK dat duidelijk over mindere kwaliteiten beschikt? Ajax moet zonder al te grote overkomingen doorstromen naar die felbegeerde Champions League!

Wij denken dat het verschil in kwaliteit tussen Ajax en PAOK aanzienlijk is en dat Ajax van het thuisvoordeel gaat genieten.

Daarom schatten wij in dat het niet spannend gaat worden en dat Ajax met minimaal twee doelpunten verschil zal winnen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares