Chelsea – Ajax

Voorbeschouwing Chelsea – Ajax (05-11-2019)

Ajax hielde de Engelse topclub Chelsea lange tijd op 0-0, maar trok toch aan het kortste eind. In de 86e minuut was het Michy Batshuayi die Chelsea liet juichen. Dat is geen schande, maar wel jammer voor de Amsterdammers.

Chelsea bezet momenteel de vierde plek in de Premier League en is nog steeds een ploeg die zomaar door kan stoten naar de hogere plekken in de Champions League. Het zal duidelijk zijn dat zowel Chelsea als Ajax graag groepswinnaar willen worden. En dat is logisch. Lille en Valencia zijn niet van het niveau van de twee ploegen die elkaar komende week bestrijden in Londen.

Dit zal overigens zonder supporters van Ajax gebeuren. Zij zijn niet welkom na ongeregeldheden in Valencia. Een bittere pil, want als voetballiefhebber wil je juist deze wedstrijden meemaken. In Nederland is Ajax de trotse koploper in de eredivisie en staat het zes punten voor op AZ. De concurrentie (PSV) heeft afgelopen weken veel punten verloren door te verliezen van Utrecht en AZ en gelijk te spelen tegen Sparta.

Nadat Ajax vrijdag zonder al te veel moeite won van PEC Zwolle richtte de ploeg van Erik ten Hag zich ten volle op de wedstrijd tegen Chelsea. Wij raden u aan er goed voor te gaan zitten.

Een gelijkspel op Stamford Bridge is een uitstekend resultaat. Wij gokken dus op een punt voor beide ploegen, maar we willen ook doelpunten zien.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares