Voorbeschouwing FC Basel – PSV (30-07-2019)

FC Basel – PSV

Een stugge ploeg, dat FC Basel. Daar is ook PSV achter. Het elftal waar de Nederlandse oud-spits van Vitesse en FC Utrecht in speelt wil zich net als de Eindhovenaren plaatsen voor de Champions League.

En lang leek het er op dat de Zwitsers in Eindhoven een prima uitgangspositie gingen veroveren. Want hoewel PSV vlot op voorsprong kwam, was de tweede helft heel veel in het voordeel van Basel. Tien minuten voor tijd leek Omar Alderete zelfs de grote held te worden. Handige speler trouwens…

Maar PSV deed wat het in eigen huis moest doen, zij het moeizaam. In de slotfase was het Sam Lammers die een gelijkspel uit het vuur dacht te slepen en in de absolute slotfase en verlenging verbaasde Donyell Malen vriend en vijand door de 3-2 binnen te werken en de rollen om te draaien. Hoewel PSV wel gewoon twee doelpunten in eigen huis tegen heeft gekregen, is er in elk geval thuis gewonnen.

Het zal nog lastig worden om te voorspellen wie van deze twee ploegen uiteindelijk verder zal gaan.

Een gok op een aantal doelpunten dan? Over 2.5 moet kunnen. Er zullen er toch wel minstens drie gemaakt worden komende wedstrijd?

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares