Voorbeschouwing PAOK – Ajax (06-08-2019)

PAOK – Ajax

Ajax speelt dinsdag 6 augustus uit tegen PAOK. We weten dat het in Griekenland vaak lastig is om te spelen. De fans zijn er erg fanatiek en een beetje Griekse verdediger draait er zijn hand niet voor om om de messen te slijpen.

En dat heeft dan niets met gyros te maken. Verder is PAOK geen grote bekende. Wel weten we dat Ajax er de afgelopen jaren altijd wel van wist te winnen.

De Amsterdammers zullen dus eerst een goed resultaat in Griekenland moeten behalen om het in de eigen Johan Cruijff Arena af te maken. De grote vraag is natuurlijk hoe het Ajax van komend seizoen er uit ziet. Het vertrek van Mathijs de Ligt en Frenkie de Jong is een fikse aderlating. En als dan ook Neres nog vertrekt zal het lastig worden de prima prestaties van vorig seizoen te evenaren.

Maar Erik ten Hag is een tactisch meesterbrein die vast de oplossing al in zijn hoofd heeft en met een uitstekend plan komt om ook PAOK in twee wedstrijden uit te schakelen. Wij denken dat de doelpunten in Griekenland verdeeld gaan worden. Ook denken wij dat er niet veel goals zullen vallen.

Allebei eentje klinkt ons redelijk in de oren. Both teams to score dus.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares