Voorbeschouwing Ajax – Besiktas (28-09-2021)

Ajax doet het in de eigen eredivisie uitstekend. De Amsterdammers profiteren van de missstappen van PSV en maken zelf geen fout. Daardoor staat Ajax op de eerste plek.

In de eredivisie boekt Ajax grote zeges. Een 9-0 winst op SC Cambuur, de overwinning van 0-5 tegen Fortuna Sittard… Het begint allemaal normaal te worden voor de supporters van Ajax.

Het is nu de vraag of het elftal van Erik ten Hag dat op Europees niveau ook kan volhouden na de goede prestatie tegen Sporting Lissabon. Alle ogen zullen gericht zijn op Sebastien Haller die in Portugal een schitterende prestatie leverde en alle criticasters de mond snoerde.

Dinsdagavond komt Besiktas op bezoek in Amsterdam om te strijden voor de UEFA Champions League. Het grootste probleem van de Turken is het grote aantal geblesseerde spelers. Besiktas kende een slechte generale door te verliezen van Altay SK.

Hoewel Besiktas niet over het meest getalenteerde team van Europa beschikt, zijn ze in de omschakeling levensgevaarlijk. Het is aan Ajax om daar goed mee om te gaan, maar als de Amsterdammers er in slagen om snel op voorsprong te komen ontstaan er ruimtes en zien wij Ajax probleemloos naar een grote overwinning spelen.

Wij denken dat Ajax sowieso wint. Het elftal heeft gewoonweg meer kwaliteit dan Besiktas.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account