UEFA - Champions League 2023-2024

28-11-2023 21:00

Voorbeschouwing Feyenoord – Atletico Madrid (28-11-2023)

  • Match header module: Feyenoord Rotterdam vs Atlético Madrid 2023-11-28 21:00

Feyenoord speelt dinsdagavond de kraker tegen Atlético Madrid.

De Rotterdammers moeten eigenlijk winnen, anders wordt plaatsing voor de volgende ronde van de Champions League bijna onmogelijk. Dat zou niet alleen zuur zijn, maar ook onnodig. Tijdens de nederlagen in Madrid en Rome had Feyenoord kans om te winnen.

Dat gebeurde alleen niet, waardoor Feyenoord op de derde plaats in de poule staat. Ze zijn al bijna zeker van overwintering in de Europa League, maar de ambitieuze ploeg wil meer.

Daarvoor moet er dus worden gewonnen van Atlético Madrid. Dat gaat zeker geen simpele klus worden. Atlético is al jaren een van de Europese topploegen. In de Primera Division draait de ploeg bovenin mee.

De selectie is ijzersterk, met onder meer de tandem Griezmann – Morata. Zowel in de competitie als in de Champions League weet dit duo het net makkelijk te vinden. Voor Feyenoord wordt het dan ook zaak om niet te aanvallend te gaan spelen.

Wat kan Giménez?

Na een aantal wedstrijden zonder treffers was Santiago Giménez tegen Excelsior weer lekker op dreef. Akkoord, die gemiste kans voor open doel had erin gemogen, maar de Mexicaan mocht toch weer drie streepjes aan zijn toch al indrukwekkende totaal toevoegen.

Hij is de gevaarlijkste man bij Feyenoord en de man die Atlético op de knieën moet zien te krijgen. Ook Quinten Timber is de laatste weken prima op dreef. En het is een voordeel dat de snelle Minteh weer fit is. Feyenoord maakt dan ook zeker kans op de zege.

Kan je Feyenoord ook favoriet noemen? Dat gaat misschien een beetje ver, hoewel de Rotterdammers thuis nauwelijks te kloppen zijn. Lazio ging er in Rotterdam ook kansloos af.

Tegen Atlético moet het voor de ploeg van Arne Slot. Het wordt ongetwijfeld een spannende avond, in een hopelijk feestende De Kuip.

Unibet logo


Wed €10 Ontvang €50 Bonus

  • Maak een account aan bij Unibet
  • Zet €10 in en krijg €50 aan free bets
  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account