UEFA - Champions League 2023-2024

25-10-2023 18:45

Voorbeschouwing Feyenoord – Lazio (25-10-2023)

  • Match header module: Feyenoord Rotterdam vs SS Lazio 2023-10-25 18:45

Feyenoord en Lazio zaten vorig seizoen ook bij elkaar in de poule. Toen ging het echter om de Europa League.

In Rome leed Feyenoord een kansloze nederlaag, maar in De Kuip werd er met 1-0 gewonnen. Feyenoord ging daardoor verder in de Europa League. Woensdag treffen ze elkaar op het hoogste niveau. Poule E is tot nu toe een spannende.

Lazio en Atletico Madrid staan met vier punten bovenaan, Feyenoord heeft er drie. Wil Feyenoord aanspraak maken op de achtste finales van de Champions League, dan mag er niet worden verloren.

Goed nieuws voor de Rotterdammers is dat Santiago Giménez terug is van een schorsing. De Mexicaan kreeg vorig jaar rood in het treffen met AS Roma en was daardoor tegen Celtic en Atletico Madrid geschorst.

Tegen Vitesse (4-0 zege) viel hij geblesseerd uit, maar trainer Arne Slot zei na afloop dat de schade mee lijkt te vallen. Dat is maar goed ook voor Feyenoord, want met Giménez zijn de Rotterdammers beter dan zonder hem.

SS Lazio

Lazio is het seizoen in de serie A redelijk begonnen. De Romeinen staan na negen speelronden in de middenmoot. De start was slecht, maar de laatste twee duels werden gewonnen. Lazio heeft bekende namen onder contract staan, waaronder de aanvallers Immobile en Pedro.

Immobile is alleen geen eerste keus. Centraal voorin krijgt de Argentijn Taty Castellanos de laatste weken de voorkeur.

Feyenoord gaat het zwaar krijgen tegen de Italianen in de eigen Kuip. Nu is het nooit makkelijk tegen een Italiaanse ploeg, zeker niet tegen de ervaren rotten van Lazio. Ze zijn er meester in om te loeren op een kans. Feyenoord zal de bal veel hebben en moeten hopen op kansjes.

De Rotterdammers verkeren wel in vorm en hebben met Calvin Stengs en Yankuba Minteh twee mannen die uit het niets iets kunnen creëren. Je kunt een close wedstrijd verwachten waarbij both teams to scorede beste wedoptie lijkt te zijn.

Bet365 logo


Wed €10 Ontvang €50


  • Maak een account aan bij Bet365
  • Zet €10 in en ontvang €50 aan wedkredieten
  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account