UEFA - Champions League 2023-2024

07-11-2023 21:00

Voorbeschouwing Lazio – Feyenoord (07-11-2023)

  • Match header module: SS Lazio vs Feyenoord Rotterdam 2023-11-07 21:00

Feyenoord kan op bezoek bij Lazio een reuzenstap richting de volgende ronde van de Champions League zetten.

Wordt er in Rome gewonnen, dan heeft Feyenoord in de resterende twee duels nog maar één punt nodig. Menig supporter zal dit scenario in zijn hoofd hebben, maar zover is het nog lang niet.

Lazio is niet voor niks een van de betere Italiaanse ploegen van de laatste jaren. Dit seizoen gaat het voorlopig minder goed. In de Serie A werd afgelopen vrijdag verloren van Bologna, al de vijfde nederlaag in elf wedstrijden.

Nu heeft het verleden al vaker laten zien dat een ploeg in de Champions League een heel ander gezicht heeft. Daarnaast mag Lazio niet verliezen, wat ze misschien wel extra gevaarlijk maakt.

In Rotterdam was Feyenoord twee weken geleden heer en meester. In eigen huis gaat Lazio er alles aan doen om de Rotterdammers af te stoppen.

Gele kaarten

In de wedstrijd in Rotterdam vielen maar liefst twaalf gele kaarten. Goed, dat lag voor een deel aan de scheidsrechter. Maar als je de laatste duels van Lazio erbij pakt, dan worden er gemiddeld vijf gele kaarten per wedstrijd gepakt. Lazio speelt fysiek en houdt er ook van om tegen de scheidsrechter te mekkeren.

Ook dinsdag zullen ze alles uit de kast halen om Feyenoord en eventueel de scheidsrechter te intimideren. Als je de wedstrijd van twee weken geleden erbij pakt kom je tot de conclusie dat Feyenoord voetballend wat beter is dan Lazio.

Het verschil is niet groot, maar Feyenoord heeft veel spelers die een wedstrijd kunnen openbreken. Daarmee wordt natuurlijk niet gezegd dat Lazio een slechte ploeg is. De Italianen kunnen het iedere ploeg lastig maken en zijn in eigen huis zeker niet de underdog.

Een punt is voor Feyenoord een prima resultaat. Drie punten pakken is een droom.

Unibet logo


Wed €10 Ontvang €50 Bonus


  • Maak een account aan bij Unibet
  • Zet €10 in en krijg €50 aan free bets
  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account