UEFA - Champions League 2023-24 Qualifiers

30-08-2023 21:00

Voorbeschouwing PSV – Rangers FC (30-08-2023)

  • Match header module: PSV Eindhoven vs Rangers FC 2023-08-30 21:00

PSV en Rangers FC doen er alles aan om vorig jaar te herhalen. Ook toen troffen beide ploegen elkaar in de play-offs voor de Champions League.

En ook toen eindigde het eerste duel in Schotland in 2-2. Er is PSV alles aan gelegen om de uitkomst van de return niet te kopiëren.

Vorig jaar won Rangers met 0-1 in Eindhoven en liep PSV het felbegeerde ticket voor de Champions League mis. De startpremie bedraagt ruim 15 miljoen euro. Om over de prestigieuze duels nog maar te zwijgen.

Dat PSV het hoofdtoernooi gaat bereiken, is allesbehalve een zekerheid. In Glasgow werden er weinig kansen weggegeven, maar PSV blijft achterin kwetsbaar. En het is niet zo dat kans na kans wordt gecreëerd.

Toch is PSV favoriet om zich voor de Champions League te plaatsen. De selectie is net wat aansprekender dan die van de Rangers. Toch blijft het oppassen.

Rust, een vloek of een zegen?

PSV kan zich volop voorbereiden op de return. De Eindhovenaren hebben, net als Ajax, FC Twente en AZ, in het weekend rust gekregen van de KNVB. In verband met de coëfficiëntenranglijst van de UEFA wil de KNVB dat Nederlandse ploegen het zo goed mogelijk doen in Europa.

Rust in het weekend moet daar bij helpen. Of dat ook zo is, weet je pas na de return tegen Rangers FC. Vorig jaar kreeg PSV ook rust, we weten allemaal nog hoe dat is afgelopen.

Het zal woensdag in Eindhoven een duel worden dat bol staat van de spanning. Er staat dan ook veel op het spel. PSV heeft als voordeel dat het creatieve spelers heeft die het duel kunnen openbreken, zoals Noa Lang en Johan Bakayoko.

De Schotten hebben hun strijdkracht dan weer als wapen. Dit zijn de leukste wedstrijden van het jaar, op voorwaarde dat je ze winnend afsluit.

Logo Bet365

€50 AAN FREE BETS BIJ €10 INZET

Alleen voor nieuwe spelers

Bonus beschikbaar vanaf 24+

WED €10 EN ONTVANG €50 AAN FREE BETS

Maak een account aan bij Bet365 en begin met wedden op je favoriete sporten! Zet €10 in op een sport naar keuze en krijg maar liefst 5x een €10 gratis weddenschap als bonus.

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account