Bookmaker Reviews

Het inzetten op voetbalweddenschappen (ook wel toto genoemd) is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Er zijn vele binnen- en buitenlandse bookmakers die het de consument mogelijk maken om online weddenschappen af te sluiten op voetbal of andere (sport)evenementen.

Bookmakers met Nederlandse licentie

(afgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit) Een aantal van deze bookmakers zijn al vele jaren bekend in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan beursgenoteerde bedrijven zoals Bwin of 888.com. Voor de Nederlandse markt is er natuurlijk de Toto en Bet365 maar ook nieuwe Nederlandse bookmakers zoals Betcity.nl.

Bookmakers met Belgische licentie

(afgegeven door de Belgische Kansspelcommissie)

Voor de Belgische markt zijn er de bekende Belgische bookmakers Ladbrokes.be en BetFirst. Er zijn echter ook minder bekende online bookmakers zoals Bet777 die minstens even interessant zijn om eens een voetbalweddenschap bij af te sluiten.

Waar kijken we naar bij onze bookmaker reviews?

Voor welke bookmaker(s) je ook kiest, iedereen heeft behoefte aan betrouwbare informatie om zo de beste bookmaker te selecteren voor zijn of haar online sportweddenschappen.

Voetbalweddenschappen.com biedt middels een aantal bookmaker reviews een analyse per bookmaker met uiteenlopende informatie over het achterliggende bedrijf (licentie, structuur), het aanbod van weddenschappen, de bonussen en andere interessante wetenswaardigheden die je kunnen helpen bij het selecteren van een online bookmaker.

We baseren onze recensies op een viertal aspecten die wij zelf belangrijk vinden bij het selecteren van een nieuwe bookmaker. Dit zijn:
 • Aanbod van weddenschappen
 • Odds
 • Bonus
 • Gebruikersvriendelijkheid
Deze vier aspecten geven wij een score van 0 tot 100. Hier komt weer een gemiddelde uit voort en dat weerspiegelt ons cijfer dat we aan de bookmaker toekennen.

Wat bespreken we in onze bookmaker reviews?

We hebben veel bookmakers uitgeprobeerd en besproken in reviews sinds we in 2007 live zijn gegaan met onze website. We controleren of de bookies hun beloftes kunnen waarmaken en we beoordelen ze. Je kunt er zeker van zijn dat we alleen doorverwijzen naar legale en betrouwbare bookmakers met een Nederlandse of Belgische vergunning.

Dit zijn de onderwerpen die we minimaal bespreken in iedere bookmaker recensie:
 • Weddenschappen
 • Inzet
 • Stortingen
 • Uitbetalingen
 • Klantenservice
 • Bonussen
 • Conclusie

Aanmelden bij de bookmaker

Lees één van de reviews uit de lijst bovenaan deze pagina en selecteer in de review de blauwe "Ga naar" button. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de bookmaker. Open hier je account en vul daarbij je persoonlijke gegevens in en verifieer vervolgens je account. Nu ben je klaar om een storting te maken (met bijvoorbeeld iDEAL) en een welkomstbonus te ontvangen.

Een storting maken naar je account

In onze reviews bespreken we altijd betalingsopties die de bookmaker aanbiedt. De meest bekende methoden zijn iDEAL, creditcard of een bankoverschrijving. Gebruik maken van e-wallets zoals Neteller of Skrill zijn per ingang van de nieuwe wet Kansspelen op Afstand helaas niet meer mogelijk. Wellicht komt hier in de toekomst verandering in.

Bookmakers betalen over het algemeen altijd uit naar dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt om te storten. In de regel is dit altijd de bankrekening die je opgegeven hebt in je account. Dit is een standaardprocedure, aangezien de bookmakers verplicht zijn de wettelijke richtlijnen voor het tegengaan van witwassen te volgen.

Welkomstbonus en bonusvoorwaarden

Meld je je aan bij een bookmaker dan kun je vrijwel altijd rekenen op een bonus van de bookmaker. Als je zo'n welkomstbonus hebt geclaimd dien je er wel rekening mee te houden dat daar altijd een aantal bonusvoorwaarden aan verbonden zijn. De belangrijkste is dat je tegenwoordig 24 jaar of ouder moet zijn om in aanmerking te komen voor een bonus.

Verder zijn er altijd inzetvereisten waar je aan moet voldoen. Elke bookmaker heeft andere vereisten. Lees deze vereisten altijd goed door zodat je de welkomstbonus niet mist of voor een teleurstelling komt te staan.

Je zult je bonusbedrag meerdere keren moeten inzetten in het sportsbook. Een voorbeeld hiervan kan zijn; minimaal 10 keer je bonusbedrag inzetten op een wedstrijd met odds van minimaal 1,50 voordat je het gewonnen bedrag kunt opnemen. Als je niet aan deze vereisten voldoet, wordt je welkomstbonus geannuleerd.

Bookmakers

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account