Voorbeschouwing Feyenoord – Union Berlin (21-10-2021)

In de UEFA Conference League komt donderdag Feyenoord uit tegen Union Berlin. De Rotterdammers zijn redelijk in vorm en willen graag weer een rol spelen in de titelstrijd in de eredivisie.

Zo ver is het nog niet. Dan maar kijken of er op Europees gebied iets te halen valt. In 2002 lukte dat onder trainer Bert van Marwijk. Maar laten we niet vergeten dat Feyenoord toen Pierre van Hooijdonk had.

Die was in bloedvorm en met een talent als Robin van Persie en werkers als Paul Bosvelt is dat elftal niet te vergelijken met wat er nu in De Kuip rond loopt. Waar zijn de echte mannen gebleven?

Union Berlin komt (uiteraard) uit de Duitse hoofdstad Berlijn en staat op de zevende plaats in de Bundesliga. En wie komen we daar tegen? Sheraldo Becker! De oud-speler van ADO Den Haag speelt tegenwoordig voor Union Berlin.

De rechtsbuiten die in Zjelko Petrovic een trouwe fan heeft, verruilde in 2019 Den Haag voor Berlijn en mag sinds enige tijd Surinaams international noemen. Het kan verkeren…

Als Feyenoord in vorm is, lijkt het ons toch mogelijk om de wedstrijd tegen Union Berlin te winnen. Let op: áls Feyenoord in vorm is.

Als dat niet het geval is, zakken de Rotterdammers nog wel eens door de ondergrens.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account