Voorbeschouwing Leicester City – PSV (07-04-2022)

Leicester City heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan een bezoekje aan Manchester United. De tegenstander van PSV in de Conference League speelde met 1-1 gelijk en zal daar uiteindelijk gedeeltelijk blij mee zijn.

Het was vooraf al duidelijk dat er aan beide kanten een doelpuntenmachine afwezig was. Cristiano Ronaldo (ziek) en Jamie Vardy (knieblessure) konden niet aantreden op Old Trafford.

In de eerste helft maakten United en Leicester er dan ook geen spektakel van. Na iets meer dan een uur spelen braken de bezoekers de ban. Kelechi Iheanacho opende op aangeven van James Maddison de score en liet het uitvak juichen.

Dat was echter van korte duur, aangezien Fred drie minuten later aan de overkant de gelijkmaker voor zijn rekening nam. Maddison leek tien minuten voor tijd de grote matchwinner te worden namens Leicester, maar de 1-2 werd afgekeurd vanwege een overtreding.

PSV hielde een ook een punt over aan een ontmoeting op zaterdagavond. Aanvankelijk werden de Eindhovenaren overklast door FC Twente, maar in de blessuretijd was het Olivier Boscagli die de gelijkmaker scoorde.

PSV zal door deze wedstrijd niet blaken van het zelfvertrouwen als het de reis naar Engeland begint.

FC Twente is geen Manchester United en PSV is geen Leicester City. Wij denken dan ook dat PSV in Engeland niet gaat winnen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account