Voorbeschouwing Maccabi Tel Aviv – PSV (24-02-2022)

PSV was donderdag met 1-0 te sterk voor Maccabi Tel Aviv. Cody Gakpo scoorde voor de nummer twee van de eredivisie.

Donderdag om 18.45 uur wordt de return in Israël afgetrapt. Maccabi Tel Aviv heeft zondag in de aanloop naar de return in de Conference League gewonnen in de Israëlische competitie.

Hapoel Haifa werd door Maccabi thuis met 2-0 verslagen door de nummer drie van Israël. De Kroaat Stipe Perica opende de score uit een penalty en ook Matan Baltaxa was trefzeker. Beide goals vielen na rust.

Hoewel er bij PSV momenteel rust heerst, is de club nog wel op zoek naar een trainer voor volgend seizoen. Namen genoeg, maar wie kan PSV echt verder helpen?

Ook PSV wist afgelopen speelronde te winnen. In Eindhoven werd sc Heerenveen met 3-1 verslagen in een niks-aan-de-hand-wedstrijd. Noni Madueke, Mario Gotze en Joey Veerman waren de mannen die als doelpuntenmakers op het wedstrijdformulier terecht kwamen en zo zorgden dat PSV met veel zelfvertrouwen naar Israël af kan reizen.

Dat zelfvertrouwen was waarschijnlijk al groot, want we hebben kunnen constateren dat PSV vele malen sterker is dan Maccabi Tel Aviv.

Het moet wel heel gek lopen als PSV de uitwedstrijd niet weet te winnen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account