Voorbeschouwing Olympique Marseille – Feyenoord (05-05-2022)

In het zuiden van Frankrijk begint men zich zorgen te maken over Olympique Marseille. De komende tegenstander van Feyenoord zit in een moeilijke fase en verloor thuis kansloos van Olympique Lyon.

Het werd uiteindelijk 0-3 voor de bezoekers. Als je dan bedenkt dat men in Frankrijk ook vol verbijstering heeft gezien hoe Marseille de boot in ging in Rotterdam, kun je je voorstellen dat de druk op het elftal van de Fransen enorm groot is.

Want laten we eerlijk zijn: Feyenoord speelde een heerlijke wedstrijd tegen Olympique Marseille in de eigen Kuip. De Rotterdammers kwamen vrij snel op voorsprong, maar zagen de tegenstander ook weer langszij komen. De geweldige actie van Cyriel Dessers zorgde voor de 3-2 die De Kuip deed ontploffen.

Eigenlijk kun je het elftal van Arne Slot maar twee dingen verwijten: Men had meer moeten scoren en (en dat is wel een probleem) Marseille wist wel gelijk te komen na een goede voorsprong. Als Feyenoord iets zakelijker gaat spelen liggen er mogelijkheden om de finale van de Conferernce League te halen.

Wij weten natuurlijk dat Olympique Marseille een uitstekend elftal heeft, maar we zien ook dat Feyenoord boven zichzelf uit kan stijgen.

Wij denken dat Feyenoord donderdagavond zomaar de finale kan halen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account