Voorbeschouwing Partizan Belgrado – Feyenoord (10-03-2022)

Feyenoord reist komende week af naar de balkan om daar te spelen tegen Partizan Belgrado. Een vrij bekende naam waar we niet alles van weten.

Fudbalski klub Partizan is een Servische voetbalclub uit Belgrado. De club werd in 1945 opgericht als onderdeel van de Joegoslavische sportbond. De clubkleuren zijn zwart-wit. Thuiswedstrijden worden in het Partizanstadion gespeeld, met een capaciteit van 32.887 toeschouwers.

Nu weten we al iets meer. Op dit moment staat de club op de eerste plaats in de Servische Superliga en is het dus in goeden doen

Dat geldt overigens ook voor Feyenoord. De nummer drie van onze eigen eredivisie verloor weliswaar van AZ, maar is in uitstekende vorm. Er heerst een positieve sfeer rond De Kuip en dat is weleens anders geweest.

In Belgrado zal de ploeg van Arne Slot op zoek gaan naar de overwinning. Daarbij wordt het gesteund door bijna 1500 supporters. Het is natuurlijk de bedoeling dat die zorgen voor een feestelijke sfeer op de tribunes en hun club zo positief ondersteunen.

Hoewel Partizan Belgrado koploper is in Servië en thuis speelt, zien wij Feyenoord wel een goed resultaat halen. Wij gaan dus voor een overwinning voor de Rotterdammers.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account