Voorbeschouwing PSV – Maccabi Tel Aviv FC (17-02-2022)

Bij PSV zien we Madueke in grootse vorm verkeren. Dat is lekker als je een wedstrijd in de UEFA Conference League in het vooruitzicht hebt.

We hebben aan het begin van dit seizoen allemaal kunnen zien waar Madueke toe in staat is. PSV heeft de titelstrijd vooralsnog verloren van Ajax, maar met Marcel Brands is de verlosser binnengekomen in de vorm van een algemeen directeur.

Een Europees succesje zou het feest dus compleet maken bij de club uit Eindhoven. En waarom ook niet? We kunnen Maccabi Tel Aviv toch niet scharen onder de Europese grootmachten. In de Israëlische competitie, de Ligat Ha’al, staat de ploeg op de derde plaats achter Maccabi Haifa en Beer Shev.

Dat zegt natuurlijk niet veel, want het volgen van de Israëlische competitie hoort niet tot onze dagelijkse bezigheden. Wel weten we dat de ploeg uit Tel Aviv het moet hebben van een sterk collectief en in de kleine ruimte wil stunten tegen de Nederlandse ploeg.

Want een stunt zou het zijn als de Israëliërs winnen van PSV. Die kans is bijzonder klein. PSV is natuurlijk torenhoog favoriet en zal in het eigen Philips Stadion ongetwijfeld winnen. Zeker als er publiek bij is dat de Brabanders aan zal moedigen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account