Voorbeschouwing Randers – AZ (16-09-2021)

AZ mag op bezoek bij Randers in Denemarken. Randers is natuurlijk niet de meest bekende club van Denemarken, dus we stellen ze even aan je voor.

Randers FC speelt in de stad Randers en ontstond in 2003 uit een fusie tussen Dronninborg BK (uit 1928), Hornbaek SF (1945) Randers Freja (1898), Randers KFUM (1920) en Vorup FB (1915). Het is knap als je van zoveel verschillende clubs één redelijk succesvolle club kunt maken. In Randers zijn ze daar aardig in geslaagd.

Voor AZ geldt dat het de vraag is hoe zij gaan presteren in de UEFA Conference League. In eigen land gaat het allemaal niet heel soepel, al moeten we ook zeggen dat AZ een aantal goede spelers is verloren. Wel is het AZ gelukt om Owen Wijndal voor de club te behouden en dat is goed nieuws voor de AZ-supporters.

In Alkmaar kijkt men reikhalzend uit naar de ontmoeting in Denemarken. Wij hopen dat al die Alkmaarders niet teleurgesteld worden, maar op papier moet het te doen zijn.

Bij AZ spelen een aantal grote talenten die nu kunnen laten zien wat ze waard zijn. Wij zien AZ dan ook winnen van Randers.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account