Voorbeschouwing Tottenham Hotspur – Vitesse (04-11-2021)

Tottenham Hotspur is een prachtige traditieclub uit Londen. Tot enkele jaren geleden speelde de club in het legendarische stadion White Hart Lane.

Bekende Nederlandse spelers waren Edgar Davids en Rafael van der Vaart, terwijl ook een grootheid als Paul Gascoigne het shirt droeg.

Tottenham Hotspur heeft een aantal hele grote spelers in de gelederen. Die waren twee weken geleden niet allemaal afgereisd naar Arnhem. In feite speelde de Engelse ploeg toen met een zogenaamd B-elftal. Daardoor kon Vitesse met 1-0 winnen. De treffer was van Maximilian Witek na 78 minuten voetballen.

Vitesse is eigen land niet meer zo machtig als in de afgelopen seizoenen waarin het eigenlijk steevast in de top vier of vijf te vinden was. Op dit moment staat Vitesse weliswaar op de vijfde plek, maar dat is niet waar het op dit moment hoort als je naar het spel kijkt.

De Arnhemmers wonnen van Heerenveen en NEC, maar verloren van Go Ahead Eagles. De meeste aandacht gaat uit naar die ene aanvaller wiens naam we niet wéér gaan noemen, maar die ongeveer overal in opschudding komt.

In de UEFA Conference League staat Vitesse op de tweede plek van groep G achter Rennes. Daarna komt Tottenham Hotspur.

Wij verwachten dat de rollen na deze week zijn omgedraaid en dat Vitesse dus verliest in Londen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account