Voorbeschouwing Union Berlin – Feyenoord (04-11-2021)

Verbazingwekkend genoeg is Feyenoord na de schandelijke vertoning van een deel van de aanhang wel welkom bij Union Berlin deze week.

De Duitsers verloren in De Kuip met 3-1 en dat was een terechte uitslag. Union Berlin speelt echter deze week thuis tegen Feyenoord voor de UEFA Conference League.

Afgelopen weekend leed Union een kansloze nederlaag tegen koploper Bayern München. Eerder won het van SV Waldhof Mannheim voor de beker en speelde het gelijk tegen VfB Stuttgart. De ploeg verkeert dus niet in grootse vorm.

Over het optreden van de zogenaamde harde kern hebben we het gehad. Elk woord daarover is er één te veel, dus over naar de strijd op het veld. Feyenoord gaat fier aan de leiding in groep E van de Conference League en wint ook in de eigen eredivisie, al is dat laatste weinig overtuigend.

Er wordt met minimale cijfers gewonnen van laagvliegers als Cambuur Leeuwarden en stadgenoot Sparta. Het gekke is dat Feyenoord zonder groots te spelen wel de meeste wedstrijden weet te winnen.

Ook tegen Union Berlin denken wij dat Feyenoord wint. De Duitse ploeg doet het niet zo heel goed in Europees verband en Feyenoord heeft simpelweg betere spelers dan de tegenstander.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account