Voorbeschouwing Vitesse – Stade Rennais (30-09-2021)

In het eigen Gelredome speelt Vitesse donderdagavond in het kader van de UEFA Conference League tegen het Franse Stade Rennais.

Vitesse is niet al te best in vorm. De ploeg is misschien iets te afhankelijk van de twee vedetten van de ploeg: Oussama Tannane en Riechedly Bazoer. Als zij niet mee kunnen doen of hun dag niet hebben zie je Vitesse door de ondergrens zakken.

Beide heren hebben ook nogal last van sterallures. Dat kan nog een probleem opleveren voor de rest van dit seizoen. Zeker als het even tegen zit.

Met de Franse club Stade Rennais komt er een tegenstander van formaat naar Arnhem. De ploeg uit de Bretonse stad Rennes speelt vaak nogal compact en heeft een paar gevaarlijke aanvallers. Deze ploeg hield eerder in de Conference League de Engelse topclub Tottenham Hotspur op 2-2.

Toen zorgden Flavien Tait en Gaëtan Laborde voor de Franse doelpunten. Vitesse weet dus wie ze in de gaten moeten houden, maar laten we vooral ook Jérémy Doku niet vergeten.

Gevaarlijk ploegje dus. De vraag is hoe het met de vorm van Vitesse gesteld zal zijn. De Arnhemmers zitten niet in de beste fase uit de clubhistorie.

Wij denken dat Stade Rennais daarom wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account