Voorbeschouwing Vitesse – Tottenham Hotspur (21-10-2021)

Bij Vitesse rommelde het als vanouds. Dit keer was Oussama Tannane degene die zorgde voor ‘gedoe’ in de voorbereiding op een belangrijke Europese wedstrijd.

Inmiddels zijn we dat alweer vergeten want in Arnhem is het feest als je van voetbal houdt. De Gelderse derby tegen NEC werd met 0-1 gewonnen en nu komt de Engelse grootmacht Tottenham Hotspur op bezoek.

Tottenham Hotspur is de club die enkele jaren geleden nog Ajax in de slotseconden uitschakelde in halve finale van de Champions League en vervolgens verloor van Liverpool.

De grote ster bij de ploeg uit Londen is spits Harry Kane die uit werkelijk elke hoek weet te scoren. Maar ook Harry WInks en Ajax-killer Lucas Moura zijn van de partij. In Dele Alli vinden we misschien wel de technisch meest begaafde speler, terwijl de Frans international Hugo Lloris op doel staat.

En dan hebben ze ook nog de Nederlandse aanvaller Steven Bergwijn in de gelederen. Kortom: dit is echt een elftal vol sterren. Máár… het stelt tot op heden een beetje teleur. In de Premier League staat de ploeg van trainer Nuno Espírito Santo 'slechts’ op de zevende plaats.

Maar toch denken wij dat Vitesse weinig kans maakt tegen de Engelse grootmacht. Maar wie maalt er om? Tegen zo’n ploeg moet je alleen maar genieten.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account