Match Center & Odds

Europa Conference League - Europa

03-11-2022 18:45

61

AZ Alkmaar

109275

Dnipro-1

Voorbeschouwing AZ – Dnipro-1 (03-11-2022)

AZ en Dnipro-1 zijn al verzekerd van een vervolg in de UEFA Conference League. Het gaat donderdag in Alkmaar om de eerste plek in de groep.

Die eerste plaats is belangrijk, omdat de groepswinnaar geen tussenronde hoeft te spelen. De nummer twee uit de poule neemt het op tegen een afvaller uit de Europa League.

Behalve dat dit een extra ronde is, kan er zo maar eens een grote naam als tegenstander uit de koker rollen. AZ doet er dus goed aan om als eerste in de poule te eindigen.

Van Dnipro-1 is het knap dat het al zeker is van de volgende ronde. De ploeg uit Oekraïne speelt de Europese thuiswedstrijden in Slowakije. Daar werd overigens minder gepresteerd dan in uitwedstrijden. Die werden allebei gewonnen. AZ verloor alleen de uitwedstrijd bij Apollon Limassol.

AZ heeft er een zware wedstrijd op zitten in de eredivisie. Niet dat FC Volendam zo’n sterke tegenstander was, maar AZ speelde na de rode kaart van Dani de Wit 75 minuten met een man minder.

Koploper in Oekraïne

In Oekraïne hebben ze helaas nog steeds wat anders dan voetbal aan hun hoofd, maar er wordt wel gespeeld. In de competitie is Dnipro-1 de verrassende koploper. Dus nog voor grootmachten als Sjachtar Donetsk en Dinamo Kiev.

Dit seizoen is er nog niet verloren en pas eenmaal gelijkgespeeld. Dnipro-1 is een ploeg die moeilijk te verslaan is. AZ heeft dus zeker nog niet gewonnen.

Een voordeel voor AZ is dat een gelijkspel voldoende is. Dnipro-1 moet winnen. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen eindigde begin september in een 1-0 zege voor AZ. Een moeizame zege, zoals eigenlijk het hele traject van AZ in de groepsfase van de Conference League is verlopen.

Ook donderdag zal het niet soepel gaan, maar AZ is wel favoriet.

Wat zeggen de bookmakers over AZ – Dnipro?

Reguliere speeltijd (1x2)
Thuis
Gelijk
Uit
Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

50 keer je inzet bij een overwinning van AZ, Feyenoord of PSV

ODDS BOOSTS

AZ, Feyenoord en PSV spelen donderdag alweer hun laatste groepswedstrijd in Europees verband. Kunnen de Nederlandse ploegen wederom de winst pakken? Voor alle drie de ploegen krijg je als nieuwe speler 50 keer je inzet bij een overwinning!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares