Voorbeschouwing België - Portugal (27-06-2021)

België is één van de titelkandidaten voor de eindzege tijdens Euro 2020. Onze zuiderburen hebben een fantastisch elftal waarin Kevin Debruyne de ster is waar alles om draait.

Voorin is Romelu Lukaku de grote man die voor de doelpunten moet zorgen. Het Belgische elftal heeft daarnaast nog een ervaren en solide verdediging van wereldklasse. Niet voor niets was België groepswinnaar in een groep met Denemarken, Finland en Rusland. Nu is het zaak om ook in de volgende ronde door te pakken. Als dat lukt, zien wij België doorstoten naar iets moois.

In die volgende ronde is Portugal de tegenstander. De Portugezen speelden op een gedenkwaardige avond de wedstrijd tegen Frankrijk, terwijl in München de wedstrijd tussen Duitsland en Hongarije bezig was.

Beide wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Daardoor is Portugal nu als derde geëindigd en doorgedrongen tot de achtste finales.

Portugal heeft een sterk elftal met goede voetballers. Uiteraard is topscorer Christiano Ronaldo de ster van de ploeg om wie alles draait.

Als België in goeden doen is en als een team speelt, kunnen er bijzondere krachten naar boven komen. Dan maakt België gewoon kans op een plek in de kwartfinales.

Aan de kwaliteiten van de Belgen zal het niet liggen, maar veel hangt af van de vorm van de dag.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account