Voorbeschouwing Frankrijk – Duitsland (15-06-2021)

Al meteen in de beginfase van Euro 2021 vindt in de Allianz Arena in München een kraker van jewelste plaats als de Duitsers het opnemen tegen Frankrijk. Deze twee voetbalgrootmachten zijn allebei topfavoriet voor de eindoverwinning.

In het geval van Frankrijk komt dat vooral door de aanwezigheid van sterren als Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Clemente Lenglet en Moussa Sisoko. Het is dus niet gek dat het elftal van trainer Didier Deschamps tot één van de favorieten behoort.

De huidige wereldkampioen beschouwt zichzelf ook zo. Groep F is echter een zware groep waar ook Portugal en Hongarije meestrijden om de hoogste eer. Dus wie aanspraak wil maken op het eremetaal moet eerst die groep maar eens overleven.

Uiteraard is ook Duitsland altijd een favoriet voor de zege en moeten ook onze Oosterburen afrekenen met de zware tegenstanders in deze groep. De Duitsers hebben met Manuel Neuer de beste doelman van de wereld in huis. Maar hij krijgt gezelschap van sterke spelers als Toni Kroos van Real Madrid en Serge Gnaby van Bayern München.

Zij zijn de sterkhouders van het elftal van trainer Joachim Löw die inmiddels al 15 jaar(!) bondscoach van Duitsland is.

Twee sterke ploegen die op dinsdag 15 juni aan de aftrap verschijnen. Wij garanderen spektakel, maar voorspellen een gelijkspel.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account