Voorbeschouwing Portugal – Frankrijk (23-06-2021)

Wat een heerlijke wedstrijd speelden Portugal en Duitsland zaterdagavond tegen elkaar. In hoog tempo vielen er fraaie doelpunten. De toeschouwer werd werkelijk getrakteerd op voetbal van uitstekend niveau.

Helaas voor Portugal waren het uiteindelijk de Duitsers die er met de overwinning vandoor gingen, maar Portugal heeft absoluut een visitekaartje laten zien.

De Franse ploeg kwam op slag van rust op achterstand in Hongarije. Dankzij een treffer van Antoine Griezmann werd het uiteindelijk gelijk. Die uitslag hadden we niet aan zien komen. Frankrijk is toch een elftal met vedetten en supersterren terwijl de glorietijd van Hongarije inmiddels ver achter ons ligt.

In deze groep F is nog niks beslist. Hoewel Frankrijk met vier punten aan de leiding gaat, kunnen ook Duitsland en Portugal nog met de groepswinst aan de haal gaan. Veel zal afhangen van deze wedstrijd tussen Portugal en Frankrijk.

De Portugezen zijn de titelhouders en hebben laten zien uitstekend uit de voeten te kunnen tegen een topploeg. Frankrijk moet zich revancheren voor het zwakke gelijkspel tegen de Hongaren.

Wie uiteindelijk met de winst aan de haal gaat? Wij zeiden vooraf dat dat Frankrijk zou zijn, maar nu denken we toch stiekem ook aan een deling van de punten.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account