EK 2021 EURO2020

Doe mee met de EK 2021 Voetbalpool

Doe mee met de EK 2021 Voetbalpool en laat zien dat je verstand hebt van voetbal. Voorspel de toto en de einduitslagen van de wedstrijden tijdens het EK 2021 en maak kans op aantrekkelijke (geld)prijzen!

Hoe werkt het?

Na inschrijving voorspel je iedere speelronde (groepsfase en knockout-fase) de toto en de einduitslag van de wedstrijden van het EK 2021 (EURO2020)

Deelname aan de EK 2021 Voetbalpool is GRATIS!

Toto voorspellen

Je geeft per wedstrijd aan of het thuis spelende team wint, of het uitspelende team wint of dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Iedere goed voorspelde wedstrijd levert je twee punten op.

Einduitslag voorspellen

Je geeft per wedstrijd aan wat volgens jou de eindstand wordt. Iedere goed voorspelde eindstand levert je vijf punten op.

Mystery Match

In de groepsfase (6 wedstrijden per groep) is er in iedere groep één Mistery Match. Dit is een willekeurig gekozen wedstrijd. Voorspel je de Mystery Match goed, dan verdubbel je het aantal punten.

Dus in plaats van de gebruikelijke twee en/of vijf punten per goed voorspelde wedstrijd krijg je voor een goed voorspelde Mystery Match vier en/of tien punten. Deelnemers weten vooraf niet welke wedstrijd de Mystery Match is.

Na de groepsfase vervalt de Mystery Match maar kun je in de knockout-fase je punten verdubbelen of verviervoudigen. Hoe verder in het toernooi hoe meer punten er te verdienen zijn. Lees alles over de puntentelling hier.

Tot één minuut voor aanvang van de wedstrijden kun je nog mutaties in je voorspellingen aanbrengen! Het is dus niet zo dat je in één keer alle voorspellingen hoeft in te vullen!

Wat kan ik winnen?

De totaalscore van een deelnemer bepaalt zijn plaats op de ranglijst. Na iedere gespeelde wedstrijd wordt de ranglijst ververst. Na het einde van het EK vallen de nummers één t/m tien in de prijzen.

De prijzen zijn een Samsung Galaxy Tab A7 (2020) - 32GB, officiële voetbalshirts van je favoriete club en keiharde euro's! Meer informatie over de prijzen vind je hier.
0
Shares