Facebook Login

Ajax won afgelopen zondag in een kil en winderig Alkmaar knap van AZ. Het was niet de eerste keer dat routinier Klaas Jan Huntelaar een belangrijke rol speelde in deze overwinning. De spits liet zien dat je met hard werken ook tot resultaten kunt komen. Het zal voor de talentvolle ploeg van Ajax een goede les zijn geweest. Ajax is bezig met een inhaalrace op koploper PSV en kan terugkijken op een turbulent kalenderjaar 2017. Hoogtepunt was natuurlijk het halen van de Europa League-finale onder Peter Bosz. Triest dieptepunt volgde vlak voor de start van het seizoen toen de talentvolle Abdelhak Nouri tijdens een oefenwedstrijd ter aarde stortte. De Amsterdammer ligt nog altijd in coma.

Willem II heeft ook een portie ellende gehad. Er werd bij Fran Sol teelbalkanker geconstateerd en het zoontje van Ben Rienstra vocht tegen de dood, met succes. Het vizier richt zich in Tilburg weer op voetbal. Dat gaat best aardig na een zwakke start. Afgelopen weekend verloor Willem II dan wel van PEC Zwolle, maar dat is geen schande. Bovendien speelden de Brabanders best aardig.

De afgelopen zes onderlinge ontmoetingen tussen Ajax en Willem II eindigden vijf keer in een overwinning voor de Amsterdammers. Zij zullen ook komend weekend willen winnen en gaan dat ook doen.

Achilleshiel is wel de verdediging: 3-1.
BookmakerEen 3-1 overwinning voor Ajax betaalt 10x uit bij Unibet
BookmakerWint Ajax met 2 goals verschil dan betaalt Betsafe 3.95x uit

Log in to comment

Socrates's Profielfoto
Socrates antwoordt op het onderwerp: #3937 4 maanden 1 week geleden
Veel tikfouten Toon heb je dit bericht in de auto verstuurd of had je iets te diep in het glaasje gekeken.
toonbaz's Profielfoto
toonbaz antwoordt op het onderwerp: #3935 4 maanden 3 weken geleden
Ajax-Willem II wordt een dikke overwinning voor de trainersloze ploeg uit Amsterdam. Bij Ajax is men mer bezig met Ten Hag dan met de Tilburgers. Reiziger stuurt de beproefde formatie het veld in. Knap onbeschoft om Keizer zo weg te sturen.
Ik gun Ajax een nederlaag maar Willem II heeft geen schijn van kans , ook als voebalt de ploeg best aardig en heeft het 2 goede spitsen.