Facebook Login
Feyenoord – Heracles Almelo

Feyenoord is momenteel de nummer vier van de eredivisie. Maar de vraag is: hoe lang nog. Het voelt de hete adem van PEC Zwolle en FC Utrecht in de nek. Gezien het spel dat de Rotterdammers laten zien moet de adem van de concurrenten gloeiend heet zijn. Afgelopen zondag nog beleefde Feyenoord een dramatische middag in Arnhem waar het kansloos van een ontketend Vitesse verloor. Naast slecht spel, moesten de Feyenoord-fans ook nog twee rode kaarten verdragen. Kortom: het zijn geen prettige tijden voor Feyenoord.

Ook Heracles Almelo heeft wel eens betere tijden gekend. De nummer elf van de eredivisie maakt geen stabiele indruk, al werd er afgelopen weekend gewonen van Willem II. Daar ging overigens wel wat aan vooraf, want was er gebeurd als Willem II iets beter met de kansen was omgesprongen? Eerder al verloor Heracles met 6-1 van NAC Breda. Het moge duidelijk zijn: Ook Heracles zit een beetje in de hoek waar de klappen vallen.

Als we kijken naar de laatste zes onderlinge ontmoetingen tussen deze ploegen zien we dat Feyenoord maar liefst vijf keer de sterkste was. Eenmaal werd het gelijkspel.

Wij zien dat komend weekend ook gebeuren: 1-1.
BookmakerEen gelijkspel levert bij Unibet 7.50x je inzet op
BookmakerTipbet betaald 2.0x de inleg uit voor Both Teams To Score

Log in to comment

Socrates's Profielfoto
Socrates antwoordt op het onderwerp: #3974 3 maanden 1 week geleden
Normaal gesproken 3 punten voor Feyenoord. Heracles is beter thuis en Feyenoord wint bijna alles thuis. Feyenoord heeft niet verloren in zijn laatste 10 thuiswedstrijden en heeft de laatste 4 ontmoetingen gewonnen.
Verwachtte uitslag 3-0
toonbaz's Profielfoto
toonbaz antwoordt op het onderwerp: #3969 3 maanden 1 week geleden
Feyenoord tegen Heracles kan een hele leuke wedstrijd worden.
Er staat voor de kampioen niets meer op het spel. De Rotterdammers hebben te veel punten verspeeld. Op Heracles kun je helemaal niet bouwen. De ploeg uit Almelo behaalt de vreemdste resultaten. Heracles heeft ras voetballers maar als die mannen geen zin hebben is het ook echt helemaal niets. Stegeman moet daar toch gek van worden. IK hoop op een grote uitslag/veel goals 3-3.