Facebook Login
Heracles Almelo - PSV

In een schitterende omgeving werkte Heracles het trainingskamp af in de Spaanse zon. Al was deze op de eerste dag ver te zoeken. Toch laat een tukker zijn humeur daar niet door verpesten. Er is nog zoveel moois op de wereld. Dat Pelupessy vooralsnog in Almelo blijft is zo’n voorbeeld van iets moois. Er is wel interesse, maar Heracles ziet een vertrek van de populaire speler niet zitten. Overigens kun je je afvragen of het ook verstandig is om spelers te verkopen: zo stabiel is de selectie van de club uit Almelo ook weer niet.

Stabiel is de selectie van PSV wel. Nog steeds gaan de Eindhovenaren fier aan de leiding in de eredivisie. Soms kraakt het een beetje en loopt de ploeg van Philip Cocu een krasje op, maar altijd is er weer die weg omhoog die PSV weet te vinden. Dat is knap. PSV zal dan ook niet erg wakker liggen van het bezoek aan Heracles in Almelo, al ging het daar in het verleden ook wel eens mis. In 2015, bijvoorbeeld, won Heracles met 2-1 in eigen huis.

Verder zien we toch vooral overwinningen voor de Brabanders als we kijken naar de onderlinge duels tussen deze clubs. In eigen huis won PSV eerder dit seizoen met 3-0.

Ook nu zal PSV winnen. Wij vullen 0-2 in.
BookmakerBwin betaalt 8.25x uit bij een 0-2 eindstand
BookmakerPSV in de AH voor -1.5 levert bij 888sport 1.96x op

Log in to comment

Socrates's Profielfoto
Socrates antwoordt op het onderwerp: #3950 4 maanden 2 dagen geleden
Ik ben daar niet zo zeker van. Heracles is thuis altijd een lastige tegenstander en onderschatting ligt altijd op de loer. Tel daarbij het kunstgras op en je zal zien dat PSV geen makkelijke dag daar zal krijgen.
toonbaz's Profielfoto
toonbaz antwoordt op het onderwerp: #3949 4 maanden 2 dagen geleden
PSV wint normaliter na het trainingskamp in de VS. PSV is stabiel, geeft achterin weinig weg en scoort altijd. Lozano blijft de speler in vorm. Er kan eigenlijk niets fout gaan. Even afwachten of die Romero echt zo goed is.