Voorbeschouwing PSV - Feyenoord
PSV verslikte zich afgelopen weekend in SC Heerenveen. De Eindhovenaren stonden al na zes minuten met 2-0 achter in Friesland en waren niet bij machte het initiatief naar zich toe te trekken.

PSV bezet momenteel de vijfde plaats in de eredivisie en maakt tot op heden niet de stabiele indruk die een kampioensploeg zou moeten hebben. Die indruk maakt Feyenoord wel. Het spel is niet altijd groots en indrukwekkend, maar de ploeg van Giovanni van Bronckhorst blaakt van het zelfvertrouwen. Aan alles merk je: het komt wel goed in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord heeft nog geen enkele wedstrijd verloren en is dan ook koploper in de eredivisie. Spelers als El Ahmadi, Toornstra Vilhena en Bo√ętius halen wekelijks een, voor Nederlandse begrippen, hoog niveau en maken dat er in Rotterdam al heel zachtjes gefluisterd wordt over een tweede kampioenschap op rij.

Wie de uitslagen van de afgelopen zes onderlinge ontmoetingen bekijkt ziet dat beide ploegen drie keer wonnen. Het zegt niets. Een topper als PSV - Feyenoord is altijd een wedstrijd op zich. Aanstaande zondag vindt er een eerste echte krachtmeting plaats voor Feyenoord. Van Bronckhorst treft dan de ploeg van collega Philip Cocu. Beide spelers kennen elkaar goed en speelden vaak samen voor het Nederlands elftal en FC Barcelona.

De ploeg van Van Bronckhorst lijkt dit jaar de beste papieren te hebben voor de overwinning: 1-2.


Een 1-2 eindstand levert bij Betsafe 10x je inzet op


Bwin geeft je 3.40x je inleg terug als Feyenoord de drie punten pakt


PSV wint deze topper in eigen huis, dan keert 888sport 2.07x uit


Log in to comment

FokZee's Profielfoto
FokZee antwoordt op het onderwerp: #3891 9 maanden 1 week geleden
Eerste grote voordeel voor PSV van het niet meer Europees spelen.
Aron's Profielfoto
Aron antwoordt op het onderwerp: #3888 9 maanden 1 week geleden
Psv speelt dramatisch en mist Lozano, feijenoord een tik gehad van Manchester City. Als wedstrijd beeindigd wordt met 11 tegen 11 dan kun je ervan uitgaan dat het een gelijkspel wordt.
Godspeed's Profielfoto
Godspeed antwoordt op het onderwerp: #3885 9 maanden 1 week geleden
De vraag is ook hoe Feyenoord uit de Champions League wedstrijd tegen City komt. Dan zal zeker van invloed zijn op deze wedstrijd.