Facebook Login
PSV – sc Heerenveen

PSV won afgelopen zaterdag van Sparta. Dat zal niemand hebben verrast. Dat Sparta op voorsprong kwam was wel opzienbarend. PSV was wederom niet overtuigend. Maar: winst is winst. De zogenaamde inhaalrace van concurrent Ajax wordt tot op heden afgeslagen door PSV. Als je dat lang genoeg vol weet te houden word je kampioen. En dan mag je Europa in. Eén ding is zeker: daar moet uit een ander vaatje worden getapt.

Tegenstander van PSV is zaterdagavond SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion. Daar weet Heerenveen niet vaak te winnen. De laatste keer was in 2009. Heerenveen kent een vrij kleurloos seizoen. Wellicht dat een spits als Veerman daar verandering in kan brengen.

Een lastige pot dus voor Heerenveen. Hoewel er in september nog van de Eindhovenaren werd gewonnen in eigen huis. Als we kijken naar de onderlinge ontmoetingen tussen deze ploegen zien we vooral overwinningen voor PSV en soms een gelijkspel. De komende editie is PSV favoriet. Al is het maar doordat de ploeg van Philip Cocu enorm stug is.

Wij voorspellen een kleine overwinning: 2-1.
BookmakerHalftime/Fulltime 1/1 voor PSV levert bij Tipbet 1.80x je inleg op
BookmakerMyBet betaalt 8.0x je inzet uit bij een 2-1 eindstand

Log in to comment

Socrates's Profielfoto
Socrates antwoordt op het onderwerp: #3971 4 maanden 1 week geleden
Bijna goed,
buiten de scheids gerekend en de slaande beweging van Lozano. En zo gaat een zekere 2-0 voorsprong naar een 2-2 einduitslag. Maar maak je niet druk want al zou Ajax winnen(een overwinning in Zwolle is zeker geen zekerheid je) de voorsprong is groot genoeg om af en toe een foutje te maken.
toonbaz's Profielfoto
toonbaz antwoordt op het onderwerp: #3967 4 maanden 1 week geleden
PSV spelt niet fraai, bedient de supporters niet maar wint wel iedere keer met 1-0 en staat dus 7 punten voor op Ajax. Tegen Heerenveen wordt het gewoon 1-0 door De Jong of door Lozano in een saaie wedstrijd. En zo word je de saaiste kampioen van Nederland maar een kniesoor die daar op let.