Voorbeschouwing Roda JC - Feyenoord
Roda JC staat nog steeds helemaal onderaan in de eredivisie. Ook de uitwedstrijd tegen FC Twente ging met 0-3 verloren. Allemaal terecht overigens. Roda JC heeft geen team dat goed mee kan in de eredivisie. Afgelopen weekend overleed ook nog icoon Nol Hendriks. Hendriks was verantwoordelijk voor de meest succesvolle periode uit de clubhistorie van Roda JC. Als geldschieter en scout van de club haalde hij menig speler met extra kwaliteiten binnen. Dat is inmiddels lang geleden. Roda JC zit in een donkere fase.

Feyenoord kreeg ook klop. Met 1-4 in eigen huis van de grootste rivaal nog wel. Hoewel de competitie nog jong is zijn kenners het er over eens: Feyenoord is nu al afgehaakt om de titel. Zo ver is het natuurlijk nog niet. Trainer Van Bronckhorst heeft nog genoeg tijd om de boel op de rit te krijgen. Binnenkort is Feyenoord af van de energievretende Europese wedstrijden en dan kan men zich weer richten op de Nederlandse competitie. Een wedstrijd tegen Roda JC lijkt een zekerheidje voor de Rotterdammers. Dat is dus wel lekker. Wij gaan dan ook uit van een Rotterdams feestje in Limburg: 0-4.

Een wedstrijd tegen Roda JC lijkt een zekerheidje voor de Rotterdammers. Dat is dus wel lekker.

Wij gaan dan ook uit van een Rotterdams feestje in Limburg: 0-4


Half Time/Full Time voor Feyenoord staat op 1,80 bij Bwin


Roda JC verliest thuis van Feyenoord voor 1,30 bij Betsson


Een dubbelekansnotering op Roda JC (1/X) is bij Betsafe nog 3,40 waard


Log in to comment

HaaiHaai's Profielfoto
HaaiHaai antwoordt op het onderwerp: #3915 7 maanden 3 weken geleden
0-4 lijkt mij ook wat aan de hoge kant. Hooguit 1-2. Ik verwacht dat de ploeg van Molenaar minimaal wel een doelpunt maakt tegen deze gematigde verdediging.
FokZee's Profielfoto
FokZee antwoordt op het onderwerp: #3914 7 maanden 3 weken geleden
Twee Rotterdamse feestjes. Maar ik ben er nog niet zo zeker van.