Voorbeschouwing ADO Den Haag - Feyenoord (05-11-2017)

Voorbeschouwing ADO Den Haag - Feyenoord
ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk is een sprookjesboek rijker. Hij had vast liever meer punten gehad na de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Toch staat Den Haag op een keurige tiende plaats. Veel hoger hoort een team met dit materiaal ook niet. Veel lager trouwens ook niet. ADO als middenmoot dit seizoen. Waarom ook niet?

Feyenoord… met het stoppen van Dirk Kuyt verdween de onverzettelijkheid. Met het vertrek van Eljero Elia verdween de magie. Feyenoord, landskampioen, is het momenteel een beetje kwijt. Het is Jens Toornstra die de Rotterdamse ploeg nu bij de hand probeert te nemen. Hij komt echter tekort om de grote man in De Kuip te worden. Afgelopen weekend werd er opvallend gelijk gespeeld tegen Roda JC. Al had Feyenoord genoeg mogelijkheden om met dubbele cijfers te winnen. Tegen ADO Den Haag hoopt trainer Giovanni van Bronckhorst vast op meer geluk. En op drie punten om aansluiting met de subtop te houden.

Tijdens de laatste zes onderlinge ontmoetingen won Feyenoord vier keer. Den Haag was twee keer de sterkste. Zondag lijkt dat niet te gebeuren. Daarvoor mist ADO simpelweg kwaliteit.

Het wordt waarschijnlijk geen doelpuntenfestijn: 0-2.
0
Shares