Voorbeschouwing Excelsior - PSV (26-11-2017)

Voorbeschouwing Excelsior - PSV
Excelsior verloor afgelopen weekend in Stadion Galgenwaard van een goed FC Utrecht. Dat is geen schande, maar wel jammer voor de ploeg van Mitchel van der Gaag. Die had graag in het linkerrijtje gestaan. Nu staan de Rotterdammers op een tiende plek en dat is gewoonweg uitstekend. Ryan Koolwijk lichten we er even uit. Deze routinier is van groot belang voor het soms swingende team van Excelsior. Een baken van rust en overzicht die een jong team bij de hand kan nemen.

PSV was zondag niet de betere ploeg in Zwolle, maar won wel door een doelpunt in de allerlaatste seconde van de wedstrijd. Dat PSV toen nog met elf man op het veld stond is net zo verwonderlijk als het feit dat de ploeg van Cocu na negentig minuten drie punten kon bijschrijven. Zonder heel goed te spelen elke keer winnen is een kwaliteit die je kampioen kan maken. PSV doet dit al een aantal weken.

De cijfer spreken in het voordeel van de Brabanders. De afgelopen zes ontmoetingen wonnen zij allemaal. Zondag zullen ze er graag een winstpartij aan toevoegen.

Wij denken dat dit gaat lukken: 1-3.
0
Shares