Voorbeschouwing FC Groningen - FC Twente (24-09-2017)

Voorbeschouwing FC Groningen - FC Twente
FC Groningen verloor vorig weekend de uitwedstrijd tegen NAC Breda. De ploeg uit de stad van de Martinitoren heeft de ambitie om zo lang mogelijk mee te strijden om plaatsing voor de Play Offs om Europees voetbal.

Momenteel bezet de ploeg de tiende plek op de ranglijst van de eredivisie. Groningen beschikt over een aantal leuke voetballers, maar zal op de lange termijn nog te zwak zijn om echt een rol van betekenis te spelen in de competitie.

De verrassing van afgelopen weekend kwam uit Enschede waar FC Twente met maar liefst 4-0 won van favoriet FC Utrecht. Na afloop was het feest in de Grolsch Veste, en dat was alweer een tijd geleden. De vraag is of het lek nu boven is bij de tukkers. De overwinning op Utrecht betekende voor FC Twente de eerste overwinning van dit seizoen. Om niet in de problemen te komen zijn meer punten broodnodig. Kan FC Twente het positieve gevoel meenemen naar Groningen?

Wedstrijden tussen Groningen en Twente staan de laatste tijd garant voor veel doelpunten. De laatste keer was Groningen met 3-5 te sterk, terwijl de keer daarvoor Twente won met 5-4. Kortom: leuke wedstrijden voor de neutrale toeschouwer.

Wie er gaat winnen is de grote vraag, maar wij zetten ons geld in op Twente: 1-2.
0
Shares