Voorbeschouwing FC Groningen - Feyenoord (25-11-2017)

Voorbeschouwing FC Groningen - Feyenoord
FC Groningen. De ooit zo trotse club van noordelijk Nederland zit in de hoek waar de klappen vallen. Trainer Faber zit al weken op de schopstoel, maar had geluk met de enigszins fortuinlijke winst op Vitesse. Bovendien is Mimoun Mahi terug van een schorsing waar eigenlijk niemand heel veel van begreep. En Mahi is een zeer belangrijke schakel in de selectie van Faber. Maar er moet bij FC Groningen wel wat gebeuren om niet echt in de problemen te komen.

Feyenoord is ook een ploeg die in de verkeerde hoek zit. Namelijk: de hoek waar de klappen vallen. Tegen VVV-Venlo speelde het zaterdagavond slecht. Erger nog is de ongeïnspireerde indruk die de ploeg van Giovanni van Bronckhorst maakte. Tegen Manchester City kreeg de makkelijk scorende Jorgensen rust. Maar of dat een garantie voor de overwinning is?

Bij de afgelopen zes onderlinge ontmoetingen kon Feyenoord drie maal juichen na het laatste fluitsignaal. Drie keer werden de punten verdeeld. Vorig jaar wonnen de Rotterdammers met maar liefst 0-5 in Groningen. Dat zien we nu niet gebeuren.

Maar omdat FC Groningen ook niet erg veel presteert zien we Feyenoord wel winnen in de Euroborg: 0-2.
0
Shares