Voorbeschouwing FC Twente - Vitesse (16-12-2017)

Voorbeschouwing FC Twente - Vitesse
FC Twente won afgelopen dinsdag voor de eerste keer sinds de aanstelling van Gertjan Verbeek een wedstrijd. Slachtoffer van de Twentse dadendrang was NAC Breda. Voor de ploeg uit Enschede was het fijn dat Assaidi zijn waarde bewees met twee doelpunten, maar de club is allerminst uit de zorgen. NAC is natuurlijk geen gemiddelde eredivisieploeg. Maar wellicht geeft deze overwinning het team van Verbeek een boost.

Met Vitesse treft FC Twente de nummer zeven van de eredivisie. Die nummer zeven had woensdagavond trouwens moeite met Willem II. Uiteindelijk speelde Vitesse gelijk tegen de Tilburgers dankzij een late treffer van Linssen. Het was een rommelig duel, en dat is doorgaans niet wat we van Vitesse mogen verwachten. De laatste maanden speelde de ploeg van Henk Fraser juist zulk verzorgd voetbal. Het is voor de Arnhemmers te hopen dat dit een incident was.

Als wij gaan kijken naar de laatste zes onderlinge duels tussen FC Twente en Vitesse zien we dat Twente slechts eenmaal de sterkste ploeg was.

Ook komend weekend zetten wij ons geld in op een overwinning voor Vitesse: 1-3.
0
Shares