Voorbeschouwing FC Utrecht - Feyenoord (24-01-2018)

Voorbeschouwing FC Utrecht - Feyenoord
FC Utrecht speelde afgelopen vrijdagavond knap gelijk in Zwolle waar het taaie PEC Zwolle de tegenstander was. Op de uitslag was niets af te dingen. Hiermee vinden we de ploeg uit de Domstad terug op de vijfde plek in de eredivisie. Gezien het materiaal waar trainer Erik ten Hag over beschikt is dit een positie waar FC Utrecht ook hoort. De jaarlijkse dip hebben de Utrechters al gehad, dus het kan zomaar een aardig seizoen worden in de Galgenwaard. Overigens wordt er in Utrecht nu al gefluisterd dat Erik ten Hag aan zijn laatste jaar bij FC Utrecht bezig is. Dit geeft Frans van Seumeren ruimschoots de tijd om te zoeken naar een waardige opvolger voor de Tukker.

Feyenoord won met 1-0 van Vitesse dankzij Jorgensen. Deze kleine overwinning was terecht al moet ook gezegd worden dat de Arnhemmers wel heel weinig deden om het de ploeg van Giovanni van Bronckhorst lastig te maken. De Rotterdammers hebben ook nog een midweeks programma in de Champions League. Sterkhouder Amrabat is overigens een twijfelgeval voor het duel tegen Napoli. De van FC Utrecht overgekomen middenvelder zal komend weekend vast fit willen zijn om met zijn nieuwe club te spelen in de Galgenwaard.

Vorig jaar speelden deze ploegen gelijk tegen elkaar doordat Michiel Kramer in de 99e minuut de bal met enig fortuin achter David Jensen kopte. Ook de wedstrijd tussen de nummer vijf en zes van de eredivisie zal een interessante ontmoeting worden.

Een voorspelling… Ga er maar aan staan. Omdat Utrecht thuis speelt durven we het toch aan: 2-1.
0
Shares