Voorbeschouwing FC Utrecht – PEC Zwolle (10-02-2018)

FC Utrecht – PEC Zwolle

FC Utrecht heeft eindelijk de eerste driepunter van 2018 binnen. De formatie van Jean Paul de Jong speelde in eigen huis tegen Sparta niet goed, maar trok toch aan het langste eind door een late treffer van Lucas Görtler. Een aantal dagen eerder was het ook niet best en werd er gelijkgespeeld tegen Excelsior. Het moge duidelijk zijn dat de Utrechters uit een ander vaatje moeten tappen om het sterke Zwolle te bedwingen, al moet ook gezegd worden dat AZ, Feyenoord en Ajax in één week bedwong. In alle gevallen werd het gelijkspel. En dat is knap.

Want PEC Zwolle heeft een uitermate leuk elftal dat verzorgd en aanvallend voetbal speelt. Na een kleine dip werd er dinsdagavond weer eens gewonnen. In eigen huis versloeg de ploeg van John van ’t Schip SC Heerenveen met 3-2. Saymak begint echt een kleine sensatie te worden. De kans dat hij na dit seizoen een stapje hoger speelt is zeer groot.

PEC Zwolle en FC Utrecht ontlopen elkaar niet veel. De ploeg uit Overijssel heeft vier punten meer, dus bij winst doen de Domstedelingen goede zaken. Dat wordt geen gemakkelijke opgave.

Wij voorspellen namelijk een kleine overwinning voor PEC: 1-2.
0
Shares