Voorbeschouwing FC Utrecht - PSV (24-09-2017)

Voorbeschouwing FC Groningen - FC Twente
FC Utrecht was tegen FC Twente geen schim van de ploeg die zo sterk aan de competitie begon.

Het team van tukker Erik ten Hag verloor in Enschede terecht met 4-0. Bij de aanhang was de verbazing over de opstelling groot. De goed spelende Sean Klaiber begon op de bank ten faveure van Giovanni Troupee. Volgens Ten Hag een keuze om Troupee vertrouwen te geven. In elk geval moet er tegen PSV uit een ander vaatje getapt worden dan tegen Twente. De verdediging van Utrecht zag er bij meerdere doelpunten niet goed uit. Tegen een ploeg als PSV, met de teruggekeerde Lozano, kan dat dodelijk zijn. Kortom: een evaluatieweek in de Domstad.

PSV staat momenteel op een met Feyenoord en AZ gedeelde eerste plaats in de competitie. Alleen het doelsaldo van Feyenoord is beter. In de onderlinge ontmoeting tussen beide koplopers kwamen de Eindhovenaren al vroeg op voorsprong. Opvallend is dat de tegenstander van komend weekend een patent lijkt te hebben op vroege goals. Zowel tegen Willem II als tegen Roda JC scoorde FC Utrecht al binnen twee minuten na de aftrap.

Het voorspellen van deze wedstrijd is lastig. Een FC Utrecht in vorm kan het PSV heel lastig maken. Echter, als de Domstedelingen zo spelen als tegen Twente dan heeft PSV geen kind aan Utrecht.

Wie een gok moet wagen zouden wij aanraden in te zetten op een kleine overwinning voor PSV. (0-1)
0
Shares