Voorbeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag (28-01-2018)

Feyenoord - ADO Den Haag

In Rotterdam hoorde je de afgelopen tijd maar één naam. Robin van Persie. Hij keerde terug bij Feyenoord en de meeste fans hopen dat de held van weleer eenzelfde rol als Dirk Kuijt kan vervullen en het zwalkende Feyenoord bij de hand kan nemen. Of dat lukt is nog maar de vraag: Van Persie is een heel ander type dan Kuijt. Toch zou het geen overbodige luxe zijn als de superster een nieuwe impuls kan geven. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst loopt niet over van kwaliteit en zelfvertrouwen. Bovendien staat de ploeg op een vervelende vijfde plaats in de competitie. Op het moment van schrijven moet er nog tussentijds worden ingehaald tegen FC Utrecht.

ADO Den Haag doet het gewoon goed dit seizoen. We vinden de ploeg van trainer Fons Groenendijk terug op nummer acht in de eredivisie. Dit houdt in dat de Hagenaren gaan meedoen om plaatsing in de Play Offs. Leuk voor de trouwe aanhang en knap van alle betrokkenen.

Of ADO het Feyenoord moeilijk kan maken valt nog te bezien. Met een gezonde dosis strijd is ADO Den Haag tot veel in staat, maar in de eigen Kuip is Feyenoord ook niet vies van knokken.

Daarom gaan wij uit van een overwinning voor de thuisploeg en misschien wel van een doelpunt van die Rotterdamse verlosser: 2-0.
0
Shares