Voorbeschouwing Feyenoord – Heracles Almelo (18-02-2018)

Feyenoord – Heracles Almelo

Feyenoord is momenteel de nummer vier van de eredivisie. Maar de vraag is: hoe lang nog. Het voelt de hete adem van PEC Zwolle en FC Utrecht in de nek. Gezien het spel dat de Rotterdammers laten zien moet de adem van de concurrenten gloeiend heet zijn. Afgelopen zondag nog beleefde Feyenoord een dramatische middag in Arnhem waar het kansloos van een ontketend Vitesse verloor. Naast slecht spel, moesten de Feyenoord-fans ook nog twee rode kaarten verdragen. Kortom: het zijn geen prettige tijden voor Feyenoord.

Ook Heracles Almelo heeft wel eens betere tijden gekend. De nummer elf van de eredivisie maakt geen stabiele indruk, al werd er afgelopen weekend gewonen van Willem II. Daar ging overigens wel wat aan vooraf, want was er gebeurd als Willem II iets beter met de kansen was omgesprongen? Eerder al verloor Heracles met 6-1 van NAC Breda. Het moge duidelijk zijn: Ook Heracles zit een beetje in de hoek waar de klappen vallen.

Als we kijken naar de laatste zes onderlinge ontmoetingen tussen deze ploegen zien we dat Feyenoord maar liefst vijf keer de sterkste was. Eenmaal werd het gelijkspel.

Wij zien dat komend weekend ook gebeuren: 1-1.
0
Shares