Voorbeschouwing Feyenoord - NAC Breda (23-09-2017)

Voorbeschouwing Feyenoord - NAC Breda
Feyenoord kende een uitstekende competitiestart, maar verloor vorige week wel twee wedstrijden.

In de Champions League was Manchester City een aantal maten te groot. Dat is geen schande. Een paar dagen later won PSV met 1-0 van de Rotterdammers die een deel van de wedstrijd met tien man speelden na twee gele kaarten voor Berghuis. Kansloos was Feyenoord niet in Eindhoven. Echter, het maken van doelpunten bleek een probleem voor de spitsen met de fel bekritiseerde Michiel Kramer voorop. Nu moet wel gezegd worden dat PSV-doelman Jeroen Zoet een uitstekende wedstrijd keepte. Tegen NAC Breda gaat Feyenoord het bovendien minder lastig krijgen dan tegen PSV en Manchester City.

NAC Breda weet weer wat winnen is. De ploeg van Stijn Vreven won met 2-1 van FC Groningen en haalde zo de eerste overwinning in deze competitie binnen. Dat is leuk voor iedereen die De parel van het zuiden een warm hart toedraagt, maar in De Kuip lijkt NAC op voorhand kansloos.

De laatste zes keer dat NAC op bezoek ging in de Kuip won Feyenoord elke keer. In de meeste gevallen wisten de Rotterdammers meerdere doelpunten te maken tegen de Brabanders. Zondag zal dat waarschijnlijk niet anders zijn: 3-0.
0
Shares